All is One bestaat 10 jaar en viert dat zondag 15 september 2013 op het Magneet Festival!

All is One maakt zich klaar voor de slotavond van het Magneet Festival!foto 20 jaar Isis Paradiso door Arthur de Smidt

Tien jaar geleden werden de eerste All is One feesten gegeven in Ruigoord en Amuse.
Als een van de eerste dance organisaties van Nederland integreert All is One, what’s in a name, verschillende kunstdisciplines en muzikale invloeden in de programmering. Na verschillende feesten op oa. het Westergasfabriekterrein, Rijk van de Keizer en Mysteryland is All is One tegenwoordig vooral als programmaonderdeel terug te vinden van bijvoorbeeld Shoeless Ruigoord, maar nu dan ook eindelijk op het Magneet Festival!

Op de slotavond van het Magneet Festival, die natuurlijk bekend staat vanwege de inmiddels beroemde ‘Burn’ zal All is One een verfijnd muzikaal einde bieden in de Electric Magneet tent.
Doorspekt met psychedelische, historische, futuristische en etnische invloeden laten deze dj’s en live act horen waar elektronische muziek allemaal nog meer over gaat ;)

All is One line up zondag 15 September 2013 15-23 uur, daarna de Burn!
Electric Magneet tent:
Isis, Egbert Jan Weeber, Daniel Zuur & Florian Wolf (live), M-Cecile, Shiva en Diepzeeduiken met Mariana Trench
+ Acid painting by Donker Collective, Flitsoptreden door Work Heart | Play Heart en een heuse invasie door Flaming Cactus
Golden Temple tipi:
Krien Jozeph

Voor 12,50 koop je online een kaartje (15 euro aan de deur) en krijg je er naast de All is One line-up een heel festival gratis bij!
IJdijk 10, Zeeburgereiland, Amsterdam (tram 26 vanaf centraal station of Schellingwouderbrug met fiets of met auto Piet Heijn tunnel of afslag S114 vanaf de A10)

http://www.magneetfestival.nl/tickets
www.magneetfestival.nl
https://www.facebook.com/events/201005193400511/