Kuis 30 november in de KERK van Hotel Arena

Lieve vrienden.

 

De herfst is aangebroken, de kou heeft de bladeren van de bomen ontnomen en onze warme jassen hangen weer aan de kapstok. We hebben het dansen in de zon zo lang mogelijk uitgerekt, maar toch is de tijd gekomen om massaal naar binnen te trekken. Zodoende heten wij je je volgende week vrijdag 30 november van harte welkom in de KERK van Hotel Arena. Hier geloven wij in een knallend ‘last minute november’ feest, genaamd Kuis.

 

 

Al vroeg in de nacht wordt Kuis, gepresenteerd door Idoubleyou en Magma, geopend door niemand anders dan KERK! Deze toepasselijke DJ naam en naam van de locatie vormen samen het begin van een spraakmakend feest. Deze heren draaien een mix van house en sexy techno, en zullen de start maken van een avond om zondes te begaan en weer op te biechten in vorm van gekte en dans.

 

Onlangs omarmden wij het kruis van beeldprofeet John Crowfield en sindsdien verbeeldt hij onze fantasieën. Kom met ons meegenieten.

Op deze bijzondere avond hebben wij ook de eer en primeur om het opkomende Duitse talent KlangKuenstler (live), uit dezelfde stal als Alle Farben, een podium te bieden. Hij is opgegroeid in een klein dorpje van Bavaria. Dit verklaart zijn unieke vormgeving van elektronische muziek, gecombineerd met akoestische elementen. Zo voegt hij techhouse samen met diverse genres als jazz en country, om met zijn zwevende, zelf geproduceerde, funky tracks zelfs de nonnen aan het dansen te krijgen.

 

Fêtes Fatales brengt het feest verder tot leven met live entertainment. Vergeet niet feestelijk en juist niet kuis gekleed te komen, want onze ‘doorbitch’ houdt niet alleen van fuifneuzen, maar ook van diepe decolletés, bloot, bilnaden en andere kruis-gerelateerde lijntjes. Nu butler Paolo Gabriele de vuile was van de paus buiten gehangen heeft, hangen de lijntjes ook bij ons strak. Wasknijpers inbegrepen. Fêtes Fatales zal jullie hierin op sleeptouw nemen.

Doe je kuisheidsgordel goed op slot want voor je het weet loop je onze kuisbestuiver tegen het lijf. En god mag weten wat daar de gevolgen van zullen zijn.

 

Met muziek als nodige religie van de nacht sluit Isis Kuis af. Als oud Nachtburgemeester van Amsterdam en midden in haar 20 jaar jubileum tour, laat zij nog eens zien waar een kerk werkelijk voor bedoeld is. Gezamenlijk de liefde vieren onder het genot van goddelijke muziek. En zo zetten wij ons eigen geloof voort.

 

Mis het niet! En laat je vooral niet verleiden tot orale handelingen in onze vallei der verlokkingen.

 

Hemelse groet van het lieftallige godinnen duo Irene en Isis.

 

Belangrijke informatie:

Datum:                 30 November

Tijd:                       23:00-04:00

Prijs:                     Vvk:   10 euro
Deur: 14 euro

Tickets:                Koop je tickets via onderstaande link:
https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=80029&point_of_sale_id=3248

Line-up:               KlangKuenstler (live)
Isis
KERK!

Locatie:                  de KERK van Hotel Arena

Adres:                    ’s-Gravesandestraat 51
1092 AA Amsterdam

 

 

 

Links:

Facebook evenement
http://www.facebook.com/events/448205238560016/

Idoubleyou
https://www.facebook.com/pages/iDOUBLEYOU/197575060284930
http://www.i-doubleyou.com

Isis
http://www.djisis.nl/

KlangKuenstler
http://www.soundcloud.com/klangkuenstler

Isis
http://www.djisis.nl/

KERK!
http://soundcloud.com/kerk

Fêtes Fatales
https://www.facebook.com/FetesFatales?ref=ts&fref=ts

John Crowfield
http://www.jonathankraayeveld.com/