About us

All is One staat voor de onlosmakelijke verbondenheid der dingen.
Vanuit deze gedachte organiseert All is One sinds 2003, onder de gelijknamige naam, succesvolle evenementen (o.a. het jaarlijkse Amsterdams Glorie, de vallei der verleiding op Mysteryland, het Ruigoord Weekend en de jaarlijkse clubavond tijdens ADE) . Sinds 2008 worden er ook onder deze naam platen uitgebracht op het RecordLabel (door onder andere Arjuna Schiks, Daniel Zuur, Isis, Stefanowitz en M. Byson).
Het holistisch gedachtengoed komt op de evenementen naar voren door een multidisciplinaire programmering en interactieve processen, waarbij artiesten onderling en artiesten en bezoekers een inspiratie voor elkaar zijn.
Het samen creëren van mooie dingen en het opzoeken van het culturele experiment zijn kernwaarden voor een innovatief maar ook tijdloos evenement, volgens directrice Isis van der Wel.
All is One is een crowd sourced en crowd funded organisatie  avant la lettre. Door de open organisatiestructuur probeert All is One het zwart-wit denken te overstijgen en de wereld van consument en producent met elkaar te laten versmelten.